Tuotteet

KWC Nordics Oy – Välinehuoltojen asiantuntija

KWC Nordics Oy on, ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana, toimittanut viimeisen 40 vuoden aikana noin 10.000 erilaista desinfioivaa huuhtelu- ja pesukonetta kaikkiaan noin 40 maahan. Suomessa on tällä hetkellä käytössä valmistamiamme laitteita noin 3000 kpl.

Tuotevalikoimiimme kuuluu tänä päivänä omavalmisteiset, täysin kotimaiset, DEKO-tuoteperheen koneet ja lisäksi sveitsiläisen Belimedin koko tuotevalikoima terveydenhuollon sektorilla. Yhteistä KWC Nordicsille ja Belimedille on tuotteiden korkea laatu, niiden helppokäyttöisyys ja varmatoimisuus. Ymmärrämme välinehuoltojen kriittisen toimintaympäristön korkeat vaatimukset ja todellisena yhteistyökumppanina vastaamme niihin toimittamalla tuotteita, jotka ovat vertaansa vailla niin toimivuuden, muotoilun kuin kestävyydenkin suhteen.

Tutustu tuotevalikoimaamme oheisten linkkien kautta!

Huuhtelu­huoneiden laitteet

 

Osastokohtaisena desinfektorina DEKO 190 puhdistaa suuren määrän välineitä kerralla. Astiat voidaan tyhjentää suoraan koneeseen. Pestäviä esineitä ei myöskään tarvitse liottaa tai esihuuhdella ennen koneeseen asettamista. Oikeanlaisten pesuvarusteiden avulla pestävät esineet voidaan asettaa koneeseen oikein ja helposti ja koneen käyttö monipuolistuu.

DEKO 190 tyhjentää pestävät tuotteet, mm. alusastiat voidaan laittaa koneeseen eritteineen. Työskentelyergonomia kuitenkin kasvaa mikäli huuhteluhuone varustetaan myös kaatoklosetilla. Tämä mahdollistaa eritteiden tyhjentämisen esimerkiksi alusastioista jos viereisessä huuhtelu- ja desinfiointikoneessa on ohjelma kesken.

Instrumenttien pesu- ja desinfiointi­koneet

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu omavalmisteisten DEKO -merkkisten pesu- ja desinfiointikoneiden lisäksi sveitsiläisen Belimedin valmistamat pesu- ja desinfiointikoneet.

Tutustu oheiseen tuotevalikoimaamme. Uskomme ja toivomme, että valikoimistamme löytyy kaikille oikea ratkaisu sillä eri variaatioita löytyy yli 200 kappaletta.

Kuivauskaappi, DC2200

 

DC-2200 -kuivauskaappi on suunniteltu instrumenttien, anestesiavälineiden, muiden hoitovälineiden ja astioiden kuivaukseen.

Endoskooppien pesu- ja desinfiointi­­koneet

 

Teknologioiden ja praktiikoiden kehittyessä päiväkirurgisten toimenpiteiden tendenssi kasvaa kasvamistaan. Tähystämällä suoritettujen operaatioiden määrä onkin jo merkittävä kaikista suoritetuista operaatioista. Toimenpiteet ovat nopeita. Vaikka toimenpiteet ovatkin turvallisia, asettaa operaatiossa käytettävien taipuisten tähystimien monimutkaisuus todellisen haasteen taipuisten tähystimien huoltamiselle ja mahdollisen kontaminaatioketjun katkaisemiselle.

Mahdollinen kontaminaatioketju katkaistaan noudattamalla hyvää hygieniaa ja aseptisia työskentelymenetelmiä. Taipuisten tähystimien kohdalla tämä tarkoittaa tähystimen manuaalista käsittelyä (mm. kanavien harjaamista) jota seuraa koneellinen pesu ja desinfiointi kemiallisesti (lämpö-kemiallisesti).

Tarjoamamme sveitsiläisen Belimedin valmistama WD425 endoskooppien pesu- ja desinfiointikone edustaa alan viimeisintä teknologiaa. Lue lisää laitteen ominaisuuksista ja sen tarjoamista eduista ja hyödyistä oheiselta sivulta.

Moni­­kammio­­pesu- ja desinfiointi­koneet

 

Sveitsiläisen Belimedin valmistama monikammiopesukone WD390 rakennetaan aina asiakkaan toivomusten mukaisesti ja pesukammioiden (moduulien) määrä voi olla kolmesta viiteen.

Koneeseen on mm. mahdollista liittää useita erilaisia automaattisia pesutelineiden syöttö- ja purkujärjestelmiä.

Tutustu oheisen konemallin ominaisuuksiin ja sen tarjoamiin etuihin ja hyötyihin.

Tutustu oheiseen tuotevalikoimaamme. Uskomme ja toivomme, että valikoimistamme löytyy kaikille oikea ratkaisu sillä eri variaatioita löytyy yli 200 kappaletta.

Vaunu­pesu­koneet

 

KWC Nordics on sveitsiläisen Belimedin edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa terveydenhuollon sektorilla. Valikoimiimme kuuluu kaksi erilaista vaunupesukonetta; WD750 ja CS750.

Laitteet rakennetaan aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti; pesutilan leveys, pituus ja korkeus valitaan pestävien tuotteiden mukaisesti. Huoltotila voi olla joko laitteen oikealla tai vasemmalla puolella.

Famos kuuma­saumaajat

 

Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin.

Sterilaattorit

 

KWC Nordics on sveitsiläisen Belimedin edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa terveydenhuollon sektorilla. Valikoimiimme kuuluu kaksi erilaista höyrysterilaattorituoteperhettä; MST-V ja MST-H.

Laitteet on tarkoitettu yleisesti terveydenhuollon toimintayksikköjen, sairaaloiden leikkaus- ja anestesiaosastojen, lääkärikeskusten, terveyskeskusten ja mm. hammashoitoloiden käytössä olevien materiaalien, pakattujen instrumenttien ja hoitovälineiden, muovi- ja kumitavaroiden, containereiden, metalli- ja lasiastioiden yms. höyrysterilointiin.

Laitteet on valmistettu standardien EN ISO 285 ja EN ISO 17665 vaatimusten mukaisesti ja kammiokokoja on saatavana aina 18 STU:hun asti (STU = sterilizing unit, 300 x 300 x 600 mm EN ISO 285 standardin mukaisesti).

Kuljetus- ja säilytys­ratkaisut

 

Terveydenhuollon eri yksiköiden ja välinehuollon kuljetustarpeisiin tarvitaan kestävät ja laadukkaat kuljetusvaunut. Saksalaisella Hupferilla on pitkä historia korkealaatuisten vaunu- ja säilytysratkaisujen valmistajana. Mikäli laajasta valikoimasta ei löydy juuri tarvitsemaanne ratkaisua, voidaan haluttu malli suunnitella ja toteuttaa täysin toiveidenne mukaisesti.

Omavalvonta

 

Hoitoon liittyvien mahdollisten infektioiden määrää voidaan merkittävästi vähentää mm. hyvällä hygienialla ja aseptiikalla. Vaikka suurin osa aiheuttajamikrobeista on peräisin potilaan omasta mikrobikannasta, saa osa hoitoon liittyvistä infektioista alkunsa kosketuksen, hoitoympäristön (pinnat, ilma, toiset potilaat) tai välineiden välityksellä. Pelkkä käsihygienia ei estä mikrobien tarttumista ja leviämistä vaan silmämääräisesti puhtaaksi arvioitu pinta voi sisältää huomattavan määrän soluperäistä likaa ja mikrobeja. Likainen pinta on hyvä mikrobien kasvualusta. Tilojen ja pintojen puhtaanapito on siten erityisen tärkeää ja korkean hygieniatason ylläpitoa sekä lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltujen pesu- ja desinfiointikoneiden sekä sterilaattoreiden toiminta- ja suorituskykyä on valvottava säännöllisesti.

Omavalvonta on oleellinen osa laadunvarmistusta ja toimintaan liittyvien hygieniariskien hallintaa. Omavalvonta liittyy läheisesti prosessien validointiin ja testaukseen.

Laadunvalvonnassa tarvitaan nopeita menetelmiä, joiden avulla kontaminaatio-ongelmat voidaan havaita reaaliajassa. Toiminnan ja prosessien kehittäminen on mahdollista, jos puhtautta pystytään mittaamaan ja tuloksia seuraamaan. Kun tulokset saadaan nopeasti heti näytteenoton jälkeen, voidaan pikaisella tuotteen uudelleen prosessoinnilla olennaisesti vähentää kontaminaatioriskiä. Omavalvonta lisää potilasturvallisuutta.

Tutustu oheisten linkkien kautta omavalvonnan tuotevalikoimaamme.

KWC Nordics Oy

Vartiokuja 1
76850 Naarajärvi

Puh. 015 34 111 (vaihde)
Myynti: kwc-medical.fi@kwc.com
Huolto: kwc-huolto.fi@kwc.com

KWC Nordics -saniteettituotteiden (tiskipöydät, -altaat, saniteettikalusteet) myynnin sähköposti on jatkossa: kwc-myynti.fi@kwc.com

Haluan lisä­tietoja / tar­jouk­sen

© KWC Nordics Oy