Instru­ment­ti­en pe­su- ja
de­sin­fi­oin­ti­ko­neet

DEKO 25

KÄYTTÖKOHTEET: DEKO 25C pesu- ja desinfiointikone täyttää standardien EN ISO 15883-1 ja EN ISO 15883-2 vaatimukset.

Deko 25 on suunniteltu ensisijaisesti pienempien terveydenhuollon toimintayksikköjen kuten hammashoitoloiden, pieneläinklinikoiden tai laboratorioiden käytössä olevien välineiden pesuun ja lämpödesinfiointiin, joissa pestävät ja desinfioitavat välineet ovat pienempiä ja määrät vähäisempiä.

Kone sijoitetaan joko pöydän päälle, pöydän alle tai erillisen jalustan päälle. Jalusta toimii myös pesuaineen annosastioiden säilytyspaikkana.

DEKO 260

KÄYTTÖKOHTEET: DEKO 260 pesu- ja desinfiointikone täyttää standardien EN ISO 15883-1 ja EN ISO 15883-5 vaatimukset. Viimeisintä teknologiaa sisältävä kone tarjoaa tehokkaat ja nopeat pesu- ja desinfiointiohjelmat terveydenhuollon ja laboratorioiden toimintaympäristössä mahdollistaen korkean kokonaispesukapasiteetin.

Koneella voidaan pestä mm. instrumentteja, anestesiavälineistöä, lasitavaraa, pulloja, hammasvälineistöä ja erilaisia onteloisia rakenteita omaavia välineitä.

Koneeseen on saatavissa runsas valikoima erilaisia lisävarusteisena toimitettavia pesutelineitä ja -varusteita. Kysy näistä lisää myynnistä.

DEKO 2000

KÄYTTÖKOHTEET: DEKO 2000C sisältää viimeisintä teknologiaa ja käyttää tilan tehokkaasti. Koneen tarvitsema pieni lattiapinta-ala yhdistettynä tilavaan pesukammioon sekä nopeisiin ja tehokkaisiin ohjelmiin mahdollistavat suuren pesukapasiteetin lyhyessä ajassa. Kone täyttää standardien EN ISO 15883-1 ja EN ISO 15883-2 EN ISO 15883-5 vaatimukset.

Koneella voidaan pestä mm. instrumentteja, anestesiavälineistöä, lasitavaraa, pulloja, hammasvälineistöä ja erilaisia onteloisia rakenteita omaavia välineitä.

Belimed WD290

KÄYTTÖKOHTEET: Yleisesti terveydenhuollon toimintayksikköjen, laboratorioiden, sairaaloiden keskitettyjen välinehuoltojen, terveyskeskusten, lääkärikeskusten ja mm. hammashoitoloiden terveydenhuollossa käytössä olevien materiaalien, instrumenttien ja hoitovälineiden, muovi- ja kumitavaroiden, containereiden, metalli- ja lasiastioiden yms pesuun ja desinfiointiin. Kone täyttää standardien EN ISO 15883-1 ja EN ISO 15883-2 vaatimukset.

Koneeseen on mm. mahdollista liittää useita erilaisia automaattisia pesutelineiden syöttö- ja purkujärjestelmiä.

KWC Nordics Oy

Vartiokuja 1
76850 Naarajärvi

Puh. 015 34 111 (vaihde)
Myynti: kwc-medical.fi@kwc.com
Huolto: kwc-huolto.fi@kwc.com

KWC Nordics -saniteettituotteiden (tiskipöydät, -altaat, saniteettikalusteet) myynnin sähköposti on jatkossa: kwc-myynti.fi@kwc.com

Haluan lisä­tietoja / tar­jouk­sen

© KWC Nordics Oy