Ste­ri­laat­to­rit

Belimed MST-V

MST-V höyrysterilaattori

KÄYTTÖKOHTEET: Yleisesti terveydenhuollon toimintayksikköjen, sairaaloiden leikkaus- ja anestesiaosastojen välinehuollossa, lääkärikeskusten, terveyskeskusten ja mm. hammashoitoloiden terveydenhuollossa käytössä olevien materiaalien, pakattujen instrumenttien ja hoitovälineiden, muovi- ja kumitavaroiden, containereiden, metalli- ja lasiastioiden yms höyrysterilointiin.

Laitteella on mahdollista steriloida 3 SPRI koria (L585 x S395 K195 mm) päällekkäin kerrallaan. Laaja valikoima eri kammiokokoja; 4-12 STU.

Useampi laite voidaan asentaa rinnakkain ilman väliin jätettävää huoltotilaa, sillä laitteen huolto on joko edestä (yksiovinen malli) tai edestä ja takaa (kaksiovinen läpiantomalli).

Belimed MST-H

MST-H höyrysterilaattori

KÄYTTÖKOHTEET: Sveitsiläisen Belimedin valmistamista MST-H sarjan höyrysterilaattoreista löytyy useita eri kammiokokoja yhdeksästä sterilointiyksiköstä (STU) aina 18 STU:hun. Laite on tarkoitettu terveydenhuollossa käytettävien välineiden höyrysterilointiin.

Laitteessa on horisontaalisesti toimiva(-t) liukuovi (-ovet). Steriloitavat tuotteet lastataan ja puretaan joko automaattista syöttö- ja purkujärjestelmää käyttäen (ergonominen lastauskorkeus 350 mm) tai lattiatasosta.

Laitteeseen on liitettävissä useita erilaisia automatisoituja syöttö- ja purkujärjestelmiä, mm. vihi-vaunu (AGV, automated guided vehicle).

Huoltotila joko oikealla tai vasemmalla.

KWC Nordics Oy

Vartiokuja 1
76850 Naarajärvi

Puh. 015 34 111 (vaihde)
Myynti: kwc-medical.fi@kwc.com
Huolto: kwc-huolto.fi@kwc.com

KWC Nordics -saniteettituotteiden (tiskipöydät, -altaat, saniteettikalusteet) myynnin sähköposti on jatkossa: kwc-myynti.fi@kwc.com

Haluan lisä­tietoja / tar­jouk­sen

© KWC Nordics Oy